Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/blinkmk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/essential-grid.php on line 97
Portfolio – Blink 42-21

Portfolio

About us

Center for Social Innovations BLINK 42-21 is a non-governmental, non-for- profit organization where we identify social problems, develop social innovation projects and link these projects to different individuals or groups of people.

За нас

Центарот за социјални иновации БЛИНК 42-21 е невладина и непрофитна организација основана во 2011 година. Организацијата е насочена кон идентификување на социјални проблеми, развивање на социјално иновативни проекти и нивно поврзување со индивидуи и групи. 

Блинк 42-21 е платформа која ги поврзува луѓето посветени на идејата дека социјалните иновации би можеле да доведат до економски, образовни и општествени трансформации и културни предизвици во можностите за доброто на општеството.

Social Media
Contact information

Address: Rajko Zinzifov no.26 – Skopje, N.Macedonia

E-mail: info@blink42-21.mk

Контакт информации

Адреса: Бул. Рајко Жинзифов, бр.26 – Скопје, С.Македонија

Е-маил: info@blink42-21.mk


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/blinkmk/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420